Tuska lisääntyy

Peli-Pojat kuritti vuorostaan Toijalan Palloa

Kulmapotkuruuhkaa valkopaitaisen Toijalan Pallon maalilla purkamassa vasemmalta, Roope Saranen, Toni Niskala, pinkkipaitainen maalivahti Juho Laine, sekä Ville Myllylä. Kuva: Esa Norvia.

Toijalan Pallo -49:n vierailu Tampereen Ikurissa toi lisää harmaita hiuksia akaalaisille. Jalkapallon nelosdivisioonan ottelu viime perjantaina oli tamperelaisten

hallintaa alusta loppuun. Voittonumerot Peli-Pojille olivat 3–0 (1–0).

Peli-Poikien avaus ei luvannut mitään hyvää vieraille. Jo 7 minuutin pelin jälkeen tulleessa johtomaalissa Topan maalivahti Juho Laine höntyili keskityspallossa ratkaisevasti, ja Jussi Näppilä puski alanurkkaan 1–0. Kaksi muuta maalia tehtiin vasta pelin loppuminuuteilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoittanut sitä, että Topa olisi haastanut pelin aikana Peli-Poikia.

– Meitä vietiin koko ajan. Tekopaikoille ei päästy, ja kaksinkamppailut hävittiin lähes kaikki, kiteytti pelin vaiheita Topan joukkueenjohtaja Pasi Rantanen.

87 minuutilla tehty 2–0 oli Jarkko Jousimäen käsialaa. Vapaapotku 20 metristä leijaili niin sanottuna ”putoavana lehtenä” Juho Laineen yli. Kaksi minuuttia myöhemmin PP iski vielä vastahyökkäyksestä. Maalin viimeisteli Markus Säde.

Toijalan Palloa koetellaan oikein kunnolla, kun seuraa joukkueen syyskierroksen tilastoja: Kaksi voittoa, viisi tappiota. Joukkue on nyt sijalla 9, kun pelattu on 18 ottelua ja koossa on 23 pistettä. Lähin uhkaaja on kymmenentenä oleva Forssan Jalkapalloklubi, jolla on 19 ottelua ja 21 pistettä. LeKi-futis ja Sastamalan Woima voivat jo keskittyä ensi kaudelle ja peleihin viitosdivisioonassa.

Ottelun varoitukset: PP-70: Arto Heinäjärvi, TP-49: Ville Ojala.

Tähdet Toijalan Pallon parhaille jakoi PP:n kakkosvalmentaja Jarkko Jousimäki: 3 V. Ojala, 2 Jukka-Pekka Jyrämö, 1Toni Niskala.

LeKi-futis tulee Toijalan keskusurheilukentälle tulevana lauantaina. Ottelu TP-49–LeKi-futis alkaa kello 15.

Toijalan Pallon luottotoppari valkopaitainen Toni Niskala selvitti tämänkin kaksinkamppailun. Kuva Esa Norvia.

Valkoisissa vieraspaidoissa pelanneen Toijalan Pallon Janne Hevonoja tässä tilanteessa ensin pallossa. Kuva Esa Norvia.