Tampereen Seudun Osuuspankki luopuu asiakaspäätteistä

OP-Pohjola-ryhmässä luovutaan asiakaspäätteistä sekä verkkopalvelun tekstiversiosta (pda.op.fi) niiden vähäisen käytön vuoksi. Tampereen Seudun Osuuspankin konttoreissa, kuten Viialan-konttorissa, asiakaspäätteet lakkaavat toimimasta tiistain 18.11.2014 jälkeen. Tekstiversio pda.op.fi poistuu palveluvalikoimasta 19.11.2014.

– Asiakaspäätteiden käyttö on pudonnut todella voimakkaasti kymmenen viime vuoden aikana. Tällä hetkellä alle puoli prosenttia verkkopalveluiden käytöstä tapahtuu asiakaspäätteiden kautta. Suurin osa asioinnista on laskujen maksamista, johon on nykyään tarjolla useita, helpompiakin tapoja. Toki myös perinteinen maksupalvelu on yhä mahdollista, kertoo toimitusjohtaja Mikko Rosenlund Tampereen Seudun Osuuspankista.

Nykyiset asiakaspäätelaitteet ovat elinkaarensa päässä. Myös osoitteessa pda.op.fi toimiva tekstiversio on tekniikaltaan vanhentunut.