Sauli Saunamäki mitaleille Aikuisurheiluliiton SM-kisoissa

Toijalan Vauhdin Sauli Saunamäki sijoittui keihäässä kolmanneksi entisen Veteraaniurheiluliiton, nykyisen Aikuisurheiluliiton SM-kisoissa Jyväskylän Harjun kentällä. Saunamäen keihään pronssitulos M55-ikäisissä oli 45,17. Voittoon kiskaisi kovalla tuloksella 50,52 Reisijärven Pilkkeen Pertti Änäkkälä. VSVU:n Karri Westerlund heitti viimeisellään kesän ennätyksensä 50,26 joka oikeutti kakkostilaan. Jukka Järvinen Kunto-Pirkoista oli neljäs tuloksella 42,41.

M55-sarjan kuulassa Toijalan Vauhdin Arto Kemppainen oli kuudes tuloksella 11,38. Voittoon työnsi jälleen Karri Westerlund tuloksella 13,35. Timo Rajamäki Ikaalisten Urheiljoista oli toinen tuloksella 12,08.

M35-ikäisten kuulassa Vauhdin Teemu Salminen oli viides tuloksella 10,76. Voittoon ylsi Tomi Nissinen Muuramen Yrityksestä tuloksella 14,12. Kakkonen oli Tero Ylikangas Tampereen Urheilijoista tuloksella 12,20.