Peli-Veikot nipisti pisteen Parolan Visalta

Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkue Peli-Veikkojen tasapeliottelut saivat jatkoa 8. elokuuta. Mustapunaiset kohtasivat Viialan urheilukentällä Parolan Visan, ja kertaalleen molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa. Näin Peli-Veikot pelasi kolmannen kerran peräkkäin tasapelin jalkapallon Tampereen piirin viitosdivisioonassa.

Visan Lassi Kasurisen maali 29. minuutilla vei vieraat taukojohtoon. Joonas Saariniemi tasoitti ottelun 67. minuutilla rangaistuspotkusta. Rangaistus tuomittiin Miikka Innalan kaadosta. Joonas oli kotijoukkueesta kentän hahmoja. Myös Miikka väläytteli vaarallisuuttaan. Parikin läpiajoa oli hilkulla onnistumista.

Visan nopeat kärjet olivat alati vaarallisia, eikä joukkue ollut kaukana lisämaaleista. Ottelu oli hyvin viihdyttävä, viitosdivisioonaa lähes parhaimmillaan.

– Jälleen kärkipään joukkuetta vastaan hyvä esitys. Väittäisin jopa, että Visa on sarjakärki Janakkalan Palloa parempi, luonnehti kotijoukkueen valmentaja Kimmo Enstedt.

Peli-Veikot on napannut pisteen niin Janakkalan Pallolta kuin Parolan Visaltakin. Suuret voitot kuitenkin puuttuvat. Voitoilla tässäkin sarjassa menestytään, ja niitä kaivataan lisää.

Pisteen akaalaisia edellä oleva Jukola Jaguars eli Jags on seuraava vierailija Viialan urheilukentällä. Peli-Veikot–Jags pelataan 15.8. kello 19.