Leivo ajoi ennätyksiä uusiksi

Timo Leivon Jaquline Mon Amille ei Porista tullut voittoa, mutta tulihan uusi ennätys ja kolmas sija kovassa loppusuoran revityksessä.

Timo Leivon Jaquline Mon Amille ei Porista tullut voittoa, mutta tulihan uusi ennätys ja kolmas sija kovassa loppusuoran revityksessä.

Kylmäkoskella hevosiaan valmentava Timo Leivo kilpailee pienellä mutta laadukkaalla hevosmäärällä. Porissa kuninkuusraviviikonlopun tositoimissa olivat kaikki Kolme Riverside Farmin kilpahevosta, ja tulostakin syntyi.

Lauantaina lämminveristen Pronssidivisioonassa ei Don Mauriziolla ollut voittovirettä. Kahdeksanvuotias ori sijoittui omistaja-valmentajansa ajamana kahdeksanneksi ajalla 14,6a. Startti oli hevoselle vasta vuoden kolmas.

Lauantaina tulessa olivat Leivon tallin varsinaiset syömähampaat. Tiukassa enintään 35 tuhatta voittaneiden ryhmäajossa Leivo kiritti Hilbilly Hildan voittoon tamman udella ennätyksellä 13,0a. Kisoja on taulussa nyt 15 ja voittoja kahdeksan.

Huldaksi kutsuttu Jaqueline Mon Ami mittasi kollegojen kunnon enintään 80 000 euroa voittaneiden sarjassa. Meno oli Porin nopealla radalla armottoman kovaa loppuun asti, sillä koko kärkikolmikko sai saman ajan 13,1a. Parhaiten turpansa maaliviivalle kurkotti Olli Koivusen ajama Nike Di Girifalco, toinen oli Jukka Torvisen Magnat ja kolmas Leivon kuskaama Jaqueline Mon Ami, joka kaunisti ennätystään kahdella kymmenyksellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?