Peli-Veikot ja Janakkalan Pallo tasavahvoja

Palloliiton Tampereen piirin viitosdivisioonan lohko ykkösen kärkijoukkue kävi testaamassa Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkueen Peli-Veikkojen helteensietokyvyn. Kärkijoukkue Janakkalan Pallo sai kokea, että tällä kertaa keliolosuhteet eivätkä muutkaan asiat edesauttaneet kumpaakaan joukkuetta.

Perjantaina 25. heinäkuuta pisteet jaettiin Akaan Keskusurheilukentällä tuloksella 0–0. Peli-Veikot harasi lujasti vastaan pystyen välillä jopa horjuttamaan sarajohtajaa. Kotijoukkueen Joonas Pietikäisen ulosajokaan ei Janakkalan Palloa auttanut. Näin kärkijoukkue menetti arvokkaita pisteitä, ja kolmikko Parolan Visa, Lammin Veto, Sääksmäen Sopu pysyy ihan tuntumassa.

– Ehdottomasti kauden paras pelimme. Toppari Sami Kähkösen johtama alakerta oli tiivis ja maalivahti Toni Pöhö suorastaan loistava, kiteytti tärkeän tasapelin valmentaja Kimmo Enstedt.

Peli-Veikot on tällä hetkellä sarjataulukon puolivälissä. 13 pelistä on saatu 16 pistettä. On kuitenkin huomioitava, että ei putoamisviivakaan kaukana ole. Sen alapuolella sijalla 10 olevalla FC Pisalla on pinnoja 13 ja kaksi peliä vähemmän pelattuna.

Enstedt myöntää, ettei olo ole suinkaan turvallinen.

– Voittoja tarvitaan vielä kosolti, ja pelien tason on pysyttävä vakaampana.

Valmentajalla on tuttu ongelma. Miehistö vaihtuu liian usein. Eli vakiokokoonpanoa toivotaan hartaasti.

Sarja jatkuu Peli-Veikoilla kotiottelulla 1.8. kun Viialan urheilukentällä pelataan ottelu Peli-Veikot–TKT KooTee kello 19.