Toijalan Pallolle niukka kotivoitto

Jesse Isohuhta.

Peli oli kyllä Topan hienoista hallintaa. Avausosuman ampui etunurkasta sisään Janne Hevonoja. Peli oli ehtinyt vanhentua vasta seitsemän minuuttia. Kevään peleistä ulkomaan matkojen vuoksi pois ollut Hevonoja tuo lisää vaihtoehtoja hyökkäyspäähän. Tasapaksu avausjakso päättyi siis kotijohtoon 1–0.

54. minuutilla Mikko Tromstedt pommitti takanurkkaan 2–0.  Tämä oli hyvä alku toiselle jaksolle, eikä varsinaista hätää kotijoukkueella ollut. Edelleenkin kotijoukkueelle tulee pelejä, joissa hyvä ote ei koko peliaikaa kestä. UrPS pääsi ottelun viimeisen vartin aikana tosissaan testaamaan Topan alakertaa. Kotijoukkueen maalissa Juho Laine teki kuitenkin tukun hyviä torjuntoja.  Janne Ahtosaaren tarkalle alanurkkavedolle hän ei kuitenkaan mitään voinut. Maali syntyi viimeisellä peliminuutilla. Vieraiden kiri alkoi siis liian myöhään. Topa jatkaa sarjataulukossa aivan kärjen tuntumassa. Palloseuralla taas on paljon töitä edessä sarjapaikan säilyttämisessä.

Topan seuraava kotiottelu on vasta keskiviikkona 23.heinäkuuta, jolloin Toijalan keskusurheilukentälle saapuu Valkeakosken Koskenpojat.

TP-49 – UrPS, ottelun varoitukset. T: Jirka Järvi, J. Laine, M. Tromstedt. U: Jussi Kitinoja.Palkitut. T: J. Hevonoja. U: Pekka Porttikivi. Raati: Nina Hakala, Marja-Liisa Hevonoja, Tea Morikka. Raati jakoi myös tähdet Topan parhaille. 3 Sami Kähkönen. 2 J. Hevonoja. 1 M. Tromstedt.

Toijalan pallo -49:n Jirka Järvi, Mikko Tromstedt, Sami Kähkönen, Juho Laine, Jyri Erkkilä ja Janne Hevonoj ottivat niukan voiton Urjalan Palloseurasta,

Toijalan pallo -49:n Jirka Järvi, Mikko Tromstedt, Sami Kähkönen, Juho Laine, Jyri Erkkilä ja Janne Hevonoja ottivat niukan voiton Urjalan Palloseurasta.