Peli-Veikot tukevasti keskikastissa

Toijalan Pallo-49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot jatkaa tasaisia otteitaan viitosdivisioonan ykköslohkossa. Viime viikkoina hyvässä vireessä ollut Lammin Veto joutui tyytymään 2–2 (1–0) tasapeliin Peli-Veikkojen vierailtua Lammilla.

17.6. pelatussa ottelussa akaalaiset johtivat vielä kymmenen minuuttia ennen loppua 1–2. Veto sai kuitenkin tasoitettua pelin. Peli-Veikkojen maalintekijät olivat Juha Hevonoja sekä Ilkka Jussila.

Pakkovoiton makua oli puolestaan 27.6. Viialan urheilukentällä pelatussa ottelussa. Vastustaja oli tamperelainen Dynamo United. Sarjassa putoamisviivan tuntumassa majaileva Dynamo antautui ottelussa vain kerran.

Miikka Innala onnistui Juha Haapalehdon syötöstä viimeistelemään vajaan tunnin kohdalla loppunumerot 1–0. Janakkalan Pallo johtaa kymmenen kierroksen jälkeen lohkoa 24 pisteellä. Peli-Veikoilla pinnoja on 15.

Sarja jatkuu Peli-Veikoilla 5.7. Valkeakosken Roukon nurmella kohdataan kello 15 alkavassa ottelussa FC Pisa. Tämänhetkinen sarjajohtaja JanPa on seuraavan kotiottelun vastustaja. Ottelu pelataan lauantaina 26. heinäkuuta alkaen kello 15. Pelipaikkana on Toijalan keskusurheilukenttä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?