Mikko Alatalo tahdittaa vihtavestivaalia

Tarttilassa kilpaillaan jo 20. kertaa vihdanteosta maanantaina 7. heinäkuuta. Juhlavuoden kunniaksi vihdantekijöitä ja yleisöä viihdyttää Mikko Alatalo. Luvassa on kesäisiä säveliä hanurin säestyksellä.

Tulevat mestarit harjoittelivat taitojaan viimevuotisilla vihtavestivaaleilla.

Tulevat mestarit harjoittelivat taitojaan viimevuotisilla vihtavestivaaleilla.

Tarttislaiset ovat haastaneet vihdantekoon lähialueen kulttuuriyhdistysten toimijoita. Vestivaaleja vietetään Tarttilan koulun pihalla kello 18 alkaen, ja yleisö voi osallistua vihdantekokilpailuun naisten, miesten ja lasten sarjoissa. Paikalla on tuoreita tuoksuvia vihdaksia, puukkoja ja taitavat, puolueettomat tuomarit. Vihtamestari on valmiina antamaan vinkkejä vihdan valmistuksesta ennen kisan alkua. Arvioinnin jälkeen vihdat myydään huutokaupalla sotaveteraanien hyväksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>