Rakennus vapautuu myyntiin syksyllä 2015

Kurisjärven koulu sai haukkuvat vuokralaiset

Kurisjärven koulu on vuokrattu Akaan kiinteistöpäällikkö Eija Hyvöselle ja hänen yhdeksälle koiralleen ensi vuoden toukokuuhun asti.

Kurisjärven koulu on vuokrattu Akaan kiinteistöpäällikkö Eija Hyvöselle ja hänen yhdeksälle koiralleen ensi vuoden toukokuuhun asti.

 

 

Akaan kaupunki on vuokrannut osan Kurisjärven entisestä koulusta Akaan kiinteistöpäällikkö Eija Hyvöselle. Hyvösellä on Akaan teknisen johtajan Antti Kemin mukaan käytössään noin sata neliötä, ja tiloista peritään Kemin mukaan parinsadan euron kuukausivuokraa. Kemin mukaan vuokrasopimus on voimassa ensi vuoden toukokuun loppuun asti.

– Vuokrasopimuksessa on huomioita se, että Hyvönen koirineen toimii samalla talon talonmiehenä. Tämä on nyt tällainen tilapäinen ratkaisu, kunnes saamme koululle varastoituja koneita, laitteita ja kalusteita eteenpäin.

Myyntiin Kurisjärven koulu vapautuu teknisen johtajan mukaan syksyllä 2015. Siihen asti rakennus toimii kaupungin lämpimänä välivarastona. Koululle on varastoitu paljon muun muassa sellaisia Keskustan koulun kalusteita tai keittiölaitteita, joita voidaan vielä käyttää joko Keskustan koululla tai muualla kaupungin omistamissa kiinteistöissä.

– Vuokrasopimuksessa on huomioitu myös se, että Eija pystyy samalla huolehtimaan kalusteiden erinäköisestä kunnostamisesta, jos sellaista tarvetta on, Antti Kemi selvittää.

Akaan kiinteistöpäällikkö Eija Hyvönen harrastaa koiria ja metsästystä, ja Kurisjärven entisen koulun pihamaalle pystytyissä koiratarhoissa on yhteensä yhdeksän koiraa.  Hyvönen kertoo koirien olevan hänen lemmikkejään, joten mistään yritystoiminnasta ei ole kyse.

 

Kurisjärven koulun uudet vuokralaiset asuvat kolmessa tarhassa koulun entisellä pihalla.

Kurisjärven koulun uudet vuokralaiset asuvat kolmessa tarhassa koulun entisellä pihalla.

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?