Peli-Poikien vuoro nöyryyttää Toijalan Palloa

Toijalan Pallo -49:n viimeisin kotiottelu pelattiin tällä kertaa Viialan hyväkuntoisella urheilukentällä. Viime maanantain 9.6. ottelu ei tuonut pisteitä Topalle. Peli-Pojat-70 Tampereelta vei sekavan ottelun voiton 1–2 (1–1) -lukemin.

Jos ei nyt pahasta kriisistä Toijalan Pallon kohdalla voida puhua, niin ainakin sekavaa on tekeminen tällä hetkellä. Esimerkkinä ovat vierasjoukkueen maalit. Ensimmäinen osuma tuli 18 minuutilla, kun Topan puolustuksen purkupallo osui maalin edustalla toiseen topalaiseen. Irtopallon iski helposti verkkoon Markus Säde. 1–2-voittomaali tuli heti toisen jakson alkajaisiksi 47:nnellä minuutilla. Kotijoukkueen alakerta lahjoitti löysällä poikittaissyötöllä tekopaikan vieraille. Maalin viimeisteli Topi Jokinen. Ilari Rantala oli Topan maalintekijä pari minuuttia vieraiden avausmaalin jälkeen.

Joukkueen seuraava peli on sunnuntaina 15. kesäkuuta. Sääksjärven jalkapallonurmella kello 18.45 alkavassa ottelussa vastassa LeKi-futis. Seuraava kotiottelu on keskiviikkona 18. kesäkuuta alkaen kello 19. Vieraaksi tähän Osuuspankki-otteluun saapuu Tervakosken Pato. Otteluun on vapaa pääsy.

TP-49–PP-70 -ottelun palkitut pelaajat: T: I. Rantala. P: T. Jokinen. Raati: Kari Salin, Antti Vallo. Topan ex- valmentaja Vallo löysi pitkän pohdiskelun jälkeen tähtipelaajia Topalta: 3 Jirka Järvi, 2 Miikka Innala, 1 I. Rantala.