Akaan Seudun Osuuspankin ja Toijalan Pallon tukisopimus sai jatkoa

Tukisopimuksen allekirjoitustilaisuuteen osallistuivat Toijalan Pallon johtokunnan jäsen Janne Pirttijoki (takana vas.), Akaan Seudun Osuuspankin tuleva toimitusjohtaja Tuomo Smått, pankinjohtaja Jere Hakala ja pöydän ääressä Toijalan Pallon puheenjohtaja Juha Pietikäinen (vas.) ja Akaan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Heikki Teräväinen.

Tukisopimuksen allekirjoitustilaisuuteen osallistuivat Toijalan Pallon johtokunnan jäsen Janne Pirttijoki (takana vas.), Akaan Seudun Osuuspankin tuleva toimitusjohtaja Tuomo Smått, pankinjohtaja Jere Hakala ja pöydän ääressä Toijalan Pallon puheenjohtaja Juha Pietikäinen (vas.) ja Akaan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Heikki Teräväinen. Kuva: Jukka Koskinen.

Jo pitkään jatkunut yhteistyö Akaan Seudun Osuuspankin sekä Toijalan Pallo -49 välillä saa jatkoa. Sopijapuolet allekirjoittivat uuden tukisopimuksen, joka kattaa kaudet 2014-2016. Yrityksen tuesta suurin osa kohdistetaan juniorityöhön.

Molemmille osapuolille sopimus on luontevaa jatkoa pitkälle ja hedelmälliselle yhteistyölle jo Toijalan Osuuspankin ajalta. Niin pankin kuin seurankin logo loistaa siis edelleen kirkkaasti rinta rinnan. Oli sitten kyseessä peliasu tai seuran kausijulkaisu.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?