Toijalan Pallo-49 kohtaa kotiottelussa Sastamalan Woiman

Toijalan Pallo-49 kohtaa tämän kauden toisessa kotiottelussaan Sastamalan Woiman jalkapallon nelosdivisioonassa.

Ottelussa kohtaavat seitsemän pistettä neljästä ottelusta kerännyt Topa, ja viidestä ottelustaan kolme pistettä saanut SW. Edellinen tasapeliin päättynyt ottelu Ilves2:sta vastaan oli Topalta hyvin kaksijakoinen. Avausjakso oli virheiden sävyttämä. Mutta toisella jaksolla otteet olivat luokkaa paremmat. Palaaminen omalle kotinurmelle neljän vieraskentillä pelatun ottelun jälkeen lienee hyvä syy aloittaa heti alkuvihellyksestä peli vauhdikkaana ja terävänä. Peli jatkuu toivottavasti samalla volyymilla.

SW sai nuo ensimmäiset pisteensä viime lauantaina. Ilves 2 kaatui Sastamalassa 3–1. Risto Harjula teki nuo kaikki kolme osumaa. Joukkue majailee edelleen sarjan jumbona.

TP-49 – Sastamalan Woima keskiviikkona 28. toukokuuta Toijalan keskusurheilukentällä kello 19.