Valkoisen eri sävyt ja lime hehkuvat kesän muodissa

22Kevään muoti 4

Kukkasomiste tuo väriä Heidin vaaleaan asuun.

Valkoinen eri sävyineen on muodin kestosuosikkeja. Asusteilla vaatteisiin saa juhlavuutta, eloa ja räväkkyyttä. Vaatteen muunneltavuus onkin Toijalassa Huuska You and Style -vaateliikettä pitävän Maria Valtosen mukaan tärkeää nykypäivän kuluttajalle. Sama lyhyt pitsimekko näyttää aivan erilaiselta, kun sen alle laittaa farkut sukkahousujen sijaan.

Pitsi on nyt suosiossa, samoin printtikuviot.

– Eri printtejä voi yhdistellä ennakkoluulottomasti. Pastellisävyt pitävät pintansa mutta toisaalta myös räväkät värit kuten lime. Mielestäni on kuitenkin tärkeintä, että jokainen valitsee vaatteen sen mukaan, että se on hänen näköisensä, Valtonen pohdiskelee.

Hän sanoo, että kenenkään vartalo ei ole vääränlainen. Jos vaate näyttää huonolta, se on väärin valittu.

– Ei ole yhtä vaatetta, joka kävisi kaikille. Asuvalinnalla voi korostaa oman vartalon hyviä puolia ja häivyttää heikkouksia. Värivalinnatkin kannattaa tehdä niin, että ne sopivat omaan ihonväriin.

Materiaaleina pellava ja puuvilla pitävät pintansa.

Valtonen valitsi juhla-asut Riitta Huhtala-Vähäkuopukselle ja Heidi Valtoselle. Pitsimekon vartaloa myötäilevä malli korostaa Heidin kapeaa uumaa. Riitan jakun malli puolestaan tuo ryhtiä tämän olemukseen.

Sopivilla vaatteilla saa Valtosen mukaan tasattua vartalon mittasuhteita. Alusvaatteillakin on merkitystä. Tukiliivi antaa ryhtiä vartalolle.

Korkeakorkoiset kengät tekevät ryhdin automaattisesti hyväksi, joten Maria Valtonen suosittelee niitä naisen juhla-asuun.

22Kevään muoti 6

Toijalassa kukkakauppa Huhtalaa pitävä Riitta Huhtala-Vähäkuopus sanoo, että juhlakukkien ikisuosikkeja ovat ruusu ja orkidea. Hänen juhlameikkinsä tehtiin kauneushoitola Aavassa ja juhlakampaus Kati’s Placessa.

22Kevään muoti 7

Toijalassa kukkakauppa Huhtalaa pitävä Riitta Huhtala-Vähäkuopus sanoo, että juhlakukkien ikisuosikkeja ovat ruusu ja orkidea. Hänen juhlameikkinsä tehtiin kauneushoitola Aavassa ja juhlakampaus Kati’s Placessa.

Toijalassa kukkakauppa Huhtalaa pitävä Riitta Huhtala-Vähäkuopus sanoo, että juhlakukkien ikisuosikkeja ovat ruusu ja orkidea Hänen juhlameikkinsä tehtiin kauneushoitola Aavassa ja juhlakampaus Kati’s Placessa.

Toijalassa kukkakauppa Huhtalaa pitävä Riitta Huhtala-Vähäkuopus sanoo, että orkidea ja ruusu ovat juhlakukkien ikisuosikkeja.

22Kevään muoti 5

Parturi-kampaamo Paakki teki Heidille juhlakampauksen.

22Kevään muoti 3

Heidin vaalea asu saa eloa oransseista somisteista.

22Kevään muoti 2 22Kevään muoti 1

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?