Viialan markkinat lauantaina 24.5.

Viialan markkinoita vietetään Viialan torilla lauantaina 24.5. 9–15. Markkinapäivään sisältyy leppoisaa ohjelmaa, tivoli, torimyyjiä ja tietysti paljon tuttuja viihtymässä ja viipymässä kesän ensimmäisessä toritapahtumassa.

Markkinoille voi tulla kahville, kuulemaan mustalaismusiikkia, osallistumaan hillittömään Kansanputoukseen tai nauttimaan Viialan Eläkkeensaajien monipuolisista esityksistä. Paikalla on myös oman kylän toimijoita esittelemässä kylätoimintaa. Viialan Yrittäjien jakaman Tahto-patsaan saaja julkistetaan kello 12.

Markkinat järjestää Viialan kyläpäällikkö Susanna Saxberg. Tänä vuonna markkinoilla on myös muutamia peräkonttipaikkoja, joita voi kysellä numerosta 0440 130801/Susanna Saxberg.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?