Toijalan Pallo ryhdistäytyi tasapeliin

Topa tuli toisella jaksolla tasoihin Jukka-Pekka Jyrämön (toinen vasemmalta) ja Jirka Järven (oik.) maaleilla. Kuvassa Toijalan Pallon pelaajista mukana myös Jesse Järvi (vas.) ja Mikko Tromstedt. Kuva: Pentti Jussila.

Topa tuli toisella jaksolla tasoihin Jukka-Pekka Jyrämön (toinen vasemmalta) ja Jirka Järven (oik.) maaleilla. Kuvassa Toijalan Pallon pelaajista mukana myös Jesse Järvi (vas.) ja Mikko Tromstedt. Kuva: Pentti Jussila.

Tampereen Ilveksen kakkosjoukkue ja Toijalan Pallo -49 tasasivat pisteet viime torstaina Tampereen Kaukajärven tekonurmella. Jalkapallon nelosdivisioonaa pelaavien joukkueiden matsi päättyi maalilukuihin 2-2 (2-0).

Aika kaksivaiheisen ottelun avausjakso oli täysin tamperelaisten hallussa. Jussi Harju käytti Topan puolustuksen sekoilun hyväkseen ja ampui Ilvekselle 1-0-johdon. Pelattu oli 37 minuuttia. Aivan avausjakson lopuksi 45 minuutilla vieraiden alakerta avattiin taas. Taukojohdon 2-0 sinetöi Niko Hasa.

Akaalaisilta tämä oli melkoisten virheiden sävyttämä jakso. Niistä ei kuitenkaan ollut enää mitään merkkejä, kun päätösjakso oli pelattu. Jakson ensimmäinen vartti toi Topan tasoihin. Kapteeni JukkaPekka Jyrämö kavensi 53 minuutilla 2-1:een Ilari Rantalan ja Sami Koiviston esityöstä. Jirka Järven pallonriisto ja kierteinen veto 25 metristä toivat peliin loppunumerot, kun pelattu oi 61 minuuttia.

Virheitä ja selvää pehmeyttä näkyy edelleen Topan pelissä. Kovaa työtä ja asenteen kohotusta se vaan vaatii. Topan ikikannattaja Pentti Jussila jakoi tähdet Topan pelaajille: 3 S. Koivisto. 2 J-P. Jyrämö. 1 Jirka Järvi.

Jukka Koskinen

 

 

Jags ja Peli-Veikot pelasivat tasan 1-1

Jalkapallon Tampereen piirin viitosdivisioonan lohkossa 1 Jukola Jaguars ja Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot päätyivät tasatulokseen 1-1 (0-0). Ottelu pelattiin keskiviikkona 14. toukokuuta Hämeenlinnan Pullerin nurmella.

Roope Saranen oli avausmaalin tekijä, jolla akaalaiset johtivat 64 minuutin jälkeen 0-1. Viisi minuuttia myöhemmin peli oli loppunumeroissa 1-1. Jagsille tuomitun rankkarin ampui sisään Antti AliRekola.

– Kolmea pinnaa tarjottiin, mutta yhteen oli tyytyminen, harmitteli Peli-Veikkojen valmentaja Kimmo Enstedt.

Enstedtin mielestä joukkue menee eteenpäin, vaikkakin vielä kangerrellen. Peli-Veikot pääsevät seuraavassa pelissään kotinurmelle. Perjantaina 23. toukokuuta joukkue kohtaa kello 19 alkavassa ottelussa Sääksmäen Sovun. Ottelu pelataan siis Viialan urheilukentällä.

Jukka Koskinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?