Kls. soittaa kevään ainoan keikkansa Majataloillassa

Kls. on saanut nimensä sanoista kiitän luojaani sinusta.
Kls. on saanut nimensä sanoista kiitän luojaani sinusta.

Kevään viimeistä entisten nuorten Majataloiltaa vietetään Viialan kirkolla sunnuntaina 18.5. kello 17 teemalla kahden maan kansalaisia.

Majataloillan musiikkivieras on tämän hetken kristillisen nuorisomusiikin suurimpia nimiä. Musiikkivieraaksi saapuu Ikaalisista lähtöisin oleva kls.-yhtye. Kls on lyhenne sanoista ”kiitän Luojaani sinusta”. Toistakymmentä vuotta kristillisiä esiintymispaikkoja kiertänyt yhtye on valloittanut uskollisella työllään ja neljällä pitkäsoittolevyllään paikan nuoren seurakunnan sydämissä. Yhtyeen laulut kertovat herkästi ja syvällisesti ihmisen todellisesta elämästä, etsimisestä ja löytämisestä. Laulujen tekstit eivät saarnaa, mutta niistä on helppo löytyy selkeä ja luja luottamus Jumalan lupauksiin sekä ja toivoon, joka kantaa hankalien vaiheiden yli. Yhtyeen laulut kertovat, mitä on elää tavallista elämää Jeesuksen seurassa. Yhtyeen tunnetuimpia lauluja on Kiitän Luojaani sinusta, Vielä täällä on meitä ja Aurinko nousee.

Nuorten keskuudessa huippusuosittu yhtye on tällä hetkellä syksyyn kestävällä keikkatauolla. Viialan konsertti on yhtyeen ensimmäinen ja ainoa esiintyminen tänä vuonna ennen syksyä. Viialan esiintyminen onkin herättänyt kiinnostusta yhtyeen fanien keskuudessa. Kls. saapuu Viialaan täysin akustisella meiningillä. Tämä takaa musiikin äänentason pysymisen sellaisella tasolla, että varttuneempikin väki voi nauttia yhtyeen hienoista lauluista rauhassa ja vapain mielin.

Illan puhujana kuullaan viialalaista nuorisotyöntekijää Juha Heinosta. Heinonen toimii Sleyn eli Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen nuorisotyön johtajana sekä kristillisen nuorisolehden Nuotan päätoimittajana. Majataloillassa kuullaan myös seurakuntalaisen puheenvuoro.

Yhteislauluja säestää tuttuun tapaan Majatalon oma houseband. Lapsille on pyhäkoulu ja varhaisnuorille oma  Backstage-clubi. Tarjolla on myös kahvia ja suolapalaa. Entisten nuorten Majatalo kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä ja sinne on vapaa pääsy.

Maarit Heinonen