Jokamiesluokan autokisat Kurisjärvellä lauantaina

Valkeakosken-Toijalan Seudun Urheiluautoilijoiden perinteinen, jo 33. kerran ajettava Autospeedway JM-kilpailu kaasutellaan lauantaina 17.5. Toijalan jokamiesradalla Akaan Kurisjärvellä. Kilpailuun on ilmoittautunut neljään luokkaan kaikkiaan 95 ratinpyörittäjää.

Kilpailut alkavat klo 11 nuorten luokan kisalla 15 osallistujan voimin. Nuorten jälkeen on vuorossa yhdentoista naisten luokan kilpailijattaren kisa. Seuraavana on vuorossa etu- ja kardaanivetoisten autojen yleisen luokan 22 osallistujan kilpailu. Päivän päätteeksi ajetaan vielä vapaan vetotavan yleisen luokan kilpailu 47 osallistujan voimin.

VaToSUA:n kilpailijat ovat runsaslukuisesti mukana kilpailussa. Neljässä luokassa nähdään kaikkiaan 19 seuran kilpailijaa nauttimassa kotiradan antamasta edusta vauhdinpidossa.