Kylmäkosken Veikoille joukkuekultaa SM-maastoissa

Kylmäkosken Veikot osallistui SM-maastoihin yhdeksän juoksijan voimin. Nimet kuvaan pitikin laittaa mutta unohtuivat. Kuvssa vasemmalta oikealle Tommi Keikko, Asko Nuikka, Jani Hevonoja, Timo Lähteenmäki ,Pasi Huhtala, Juha Nyyssönen, Risto Salmus, kyykyssä Jari Nieminen (vas.) ja  Markus Välimäki. Kuva Vesa Vainio

Kylmäkosken Veikot osallistui SM-maastoihin yhdeksän juoksijan voimin.  Kuvassa vasemmalta Tommi Keikko, Asko Nuikka, Jani Hevonoja, Timo Lähteenmäki ,Pasi Huhtala, Juha Nyyssönen, Risto Salmus, kyykyssä Jari Nieminen (vas.) ja Markus Välimäki.
Kuva Vesa Vainio

Kylmäkosken veikot osallistuivat hyvällä menestyksellä Aikuisurheiluliiton SM-maastoihin lauantaina 10.5. Lempäälän Hakkarissa. Parhaasta yksilösijoituksesta vastasi Juha Nyyssönen, joka juoksi hopealle M30-sarjassa 6 kilometrin matkalla.

Myös joukkuekilpailuissa tuli menestystä. Veikot nappasivat kultaa M30-sarjassa. Joukkueessa juoksivat Juha Nyyssönen, Pasi Huhtala ja Risto Salmus. Pronssia tuli sarjoissa M35 ja M40.

M35-sarjassa juoksivat Markus Välimäki, Timo Lähteenmäki ja Asko Nuikka. M40-sarjassa Jani Hevonoja, Jari Nieminen ja Tommi Keikko.

Tuloksia: M30 2. Juha Nyyssönen…5. Pasi Huhtala, 6. Risto Salmus.

M35 8. Markus Välimäki…10. Timo Lähteenmäki.

M40 13. Jani Hevonoja…17. Tommi Keikko…21. Jari Nieminen.

M45 8. Asko Nuikka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?