Reserviläisten ampumataitoa pidettiin yllä parolannummella

Toijalan Seudun Reserviläisten Jari Hänninen (oik.) hävisi vain niukasti panssariprikaatin reserviläissarjan rynnäkkökiväärikilpailun. Keskellä voittaja Ypäjän Markus Siren ja vasemmalla kisan kolmas Hattula-Tyrvännön Markku Vehmas. Kuva. Ossi Reini.
Toijalan Seudun Reserviläisten Jari Hänninen (oik.) hävisi vain niukasti panssariprikaatin reserviläissarjan rynnäkkökiväärikilpailun. Keskellä voittaja Ypäjän Markus Siren ja vasemmalla kisan kolmas Hattula-Tyrvännön Markku Vehmas. Kuva. Ossi Reini.

Vappuviikon tiistai-iltana ammuttiin Parolannummen 150 metrin ampumaradalla panssariprikaatin reserviläissarjan rynnäkkökivääriampumamestaruuskilpailu. Etelä-Hämeen reserviläispiiriläisille tarkoitettuun kilpailuun olivat Toijalan Seudun Reserviläisistä ilmoittautuneet Jarmo Ahonen, Jari Hänninen, Ossi Reini sekä Harri Salminen. Kaikkiaan mukana oli 30 ampujaa.

Yliluutnantti Seppälän johdolla ammutussa rynnäkkökiväärikilpailussa ammuttiin ensi viisi+viisi kohdistuslaukausta, jonka jälkeen oli vuorossa kymmenen laukauksen kilpasarja. Panssariprikaatin toimesta paikalle oli toimitettu niin patruunat kuin rynnäkkökiväärit.

Tulokset: 1) Markus Siren 95 pist., Ypäjän res., 2) Jari Hänninen 94 p., Toijalan seudun res., 3) Markku Vehmas 90 p., Hattulan-Tyrvännön res. ……14) Ossi Reini 82 p., Toijalan seudun res., 15) Harri Salminen 81 p., Toijalan seudun res. Tulokset julkaistiin sijoituksista 1–20, Jarmo Ahosen sijoitus oli sijoilla 21–30.

Jari Hänninen