Olkkari-hankkeelle haetaan jatkoaikaa

Kylmäkosken MLL hakee Koko kylän olkkari -hankkeelle jatkoa tämän vuoden loppuun. Alun perin hankkeen piti päättyä elokuun lopussa.

Kylmäkosken MLL:n puheenjohtaja Tiina Ryyppö kertoo, että hankkeelle ei ole enää luvassa lisää rahaa, mutta jos Ely-keskus myöntää lisäaikaa, Olkkari-tilan eli yläkerran vuokra-aikaa voidaan pidentää vuoden loppuun. Vuokra-aikaa halutaan jatkaa, koska tila on yhteisöille tärkeä maksuton kokoontumispaikka.

Jotta jo myönnetty rahoitus riittää vuodenvaihteeseen asti, yhdistys on karsinut kuluja luopumalla hanketapahtumien lehtimainonnasta. Lisäksi Tiina Ryyppö arvelee, että näyttäviin hanketapahtumiin ei syyspuolella ole varaa. Tämän kevään hanketapahtumat sekä Kylmäkoski-päivä toteutetaan kuitenkin suunnitelmien mukaan.

Tulevia tapahtumia Olkkarilla ovat äitienpäivän teemalla järjestettävä leivonta- ja askarteluilta tänään keskiviikkona 7.5., pihan perenna-alueiden suunnittelukurssi ja taimienvaihtoilta tiistaina 27.5. sekä luonnonkasvien hyödyntämiseen perehdyttävä hortoiluilta tiistaina 10.6.

Olkkarin alakerrassa Kylmäkosken MLL järjestää nuorteniltoja yhteistyössä Kylmäkosken 4H-yhdistyksen kanssa. Jatkossa toiminta siirtyy Akaan kaupungille, joka vuokraa alakerran syyskuun 2014 alusta vuoden 2016 loppuun asti. Myös kaupunki aikoo ostaa nuorisotilan ohjauspalveluja Kylmäkosken 4H-yhdistykseltä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?