Valkeakosken Koskenpojat voitti Toijalan Pallon niukasti Saharassa

Toijalan Pallo -49:n toinen nelosdivisioonan sarjaottelu päättyi niukkaan 0-1 (0-1) -häviöön maanantaina. Ottelu oli Valkeakosken Koskenpoikia vastaan Saharan tekonurmella Valkeakoskella.

VaKP oli ottelussa hallitsevampi joukkue, joka tuhri jokusen hyvän maalipaikankin. Avausjaksolla vihreäasuinen kotijoukkue oli selvästi aktiivisempi. Topalla oli yksi hyvä ylivoimahyökkäys, jossa kuitenkin Jesse Isohuhdan vapauttava syöttö vartioimattomalle Jesse Järvelle jäi antamatta. Topa sai kyllä pallon maaliin kulmapotkutilanteesta. Maali hylättiin maalivahdin häirinnän vuoksi.

Ottelun ainut maali oli komea. Jere Blom tempaisi yli 25 metristä aivan vasempaan ylänurkkaan ajassa 32 minuuttia. Toinen jakso meni aika tasapaksuksi pallotteluksi. Hivenen paremmin vierasjoukkue sai peliään kulkemaan. Jirka Järvelle tuli mainio tasoituspaikka maalivahdin huonon avauksen johdosta. Nosto maalivahdin yli kohti tyhjää maalia suuntautui kuitenkin ohi. Koskenpoikien Miska Virkin ulosajo toi muutaman minuutin ylivoiman Topalle.

Tuomas Jokisen vahva nousu laidalta avasi Topalle vielä tasoitusmahdollisuuden. Kotijoukkueen alakerta selvitti kuitenkin täpärästi tilanteen.

Tähdet Topan parhaille jakoi ex-topalainen Jussi Alhorinne: 3 Ville Myllyllä, 2 Jukka-Pekka Jyrämö, 1 Joonas Saariniemi.