Lavrenchukin perhe konsertoi Akaan kirkossa

Lavrenchukin perhe saapuu Akaaseen Pohjois-Karjalasta.
Lavrenchukin perhe saapuu Akaaseen Pohjois-Karjalasta.

Lavrenchukin musiikkiperhe konsertoi Akaan kirkossa sunnuntaina 4. toukokuuta kello 18 alkaen. Perhe haluaa välittää ihmisille rauhaa ja iloa hengellisen ja klassisen musiikin välityksellä.

Lavrenchukin perhe muutti Suomeen keväällä 2007. Liperin kirkonkylässä Pohjois-Karjalassa asuvaan perheeseen kuuluvat vanhemmat ja kuusi lasta. Isä Igor on ammatiltaan harmonikkataiteilija ja kapellimestari ja äiti Svetlana on konserttipianisti ja kuoronjohtaja.

Konserteissa esiintyvät vanhempien lisäksi neljä perheen kuudesta lapsesta. Esikoinen Seva, joka itsekin on jo ammattimuusikko, soittaa konserteissa trumpettia ja juontaa. Tyttäret Anastasia ja Alona laulavat sekä soittavat kumpikin omia instrumenttejaan, Anastasia pianoa ja Alona viulua. Myös poika Svyatoslav soittaa jo rumpuja.