Anne Saari Hirvialhon koulun rehtoriksi

Akaan sivistysjohtaja Jukka Oksa on valinnut laaja-alaisen erityisopettajan Anne Saaren Hirvialhon koulun määräaikaiseen rehtorin virkaan. Vuonna 1964 syntynyt, Akaassa asuva Saari työskentelee tällä hetkellä asiantuntijatehtävissä Kiipulan ammattiopistossa.

Yläkoulun rehtorin virka on määräaikainen ajalla 1.8.2014–31.7.2015, koska Hirvialhon koulu ja Keskustan koulu yhdistyvät 1.8.2015 hallinnollisesti yhtenäiskouluksi. Sivistysjohtaja Jukka Oksan mukaan yhtenäiskoulun hallinnolliset rakenteet ovat vielä mietinnässä. Myös Hirvialhon uusi rehtori osallistuu yhtenäiskoulun suunnitteluryhmään.

Saaren kieltäytymisen varalle sivistysjohtaja valitsi Sari Slawutan, joka opettaa kotitaloutta Hirvialhon koululla.

Hirvialhon koulun rehtorin virka vapautui sitä pitkään hoitaneen Harri Rantalan jäätyä eläkkeelle. Määräaikaiseen rehtorinvirkaan oli toistakymmentä hakijaa, joista lähes kaikki olivat muodollisesti päteviä. Hakijoista kuusi kutsuttiin haastatteluun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?