Toijalan Pallo selvisi korttiviidakosta voittajana

Toijalan Pallo rakensi molemmat maalinsa Nekalan Palloa vastaan Sami Koiviston erittäin pitkistä sivurajaheitoista.

Toijalan Pallo -49 aloitti jalkapallon nelosdivisioonan vierasvoitolla Nekalan Pallosta. Lukemat lauantaina 26. huhtikuuta Tampereen Kaukajärven tekonurmella olivat 0-2 (0-1). Sarjakausi ei olisi voinut alkaa värikkäämmin.

Ottelun tuomari Vili Keinänen otti pelissä isoa roolia, mitä oikeudenjakaja ei saa missään nimessä ottaa. Kotijoukkue Nekalalle vilautettiin neljä keltaista korttia ja yksi punainen. Toijalan Pallo sai niskaansa kahdeksan varoituksen suman. Näistä kaksi keltaista kohdistui Roope Saraselle ja juniori ajettiin ulos jo 33 minuutin kohdalla.

Tätä ennen ajassa 20 minuuttia TP-49 johti 0-1. Sami Koiviston pitkä sivurajaheitto kimposi maalinedusruuhkasta maaliin.

Reilun puolen tunnin kohdalla Nekalan tasoituspaikka tuli rankkarin muodossa. Jukka Saari vieraiden maalissa torjui kuitenkin hienosti.

18topaNekalanPallo
Toijalan Pallo -49:n avausottelu nelosdivisioonassa toi voiton Nekalan Pallosta Kaukajärven tekonurmella. Nekalan Pallo jäi maaleitta.

Sami Koiviston huikean pitkät sivurajaheitot tuottivat useasti vaikeuksia vastustajan alakerralle. 69 minuutin kohdalla tuollaisen heiton jälkitilanteesta tulivat loppunumerot. Joonas Saariniemi kaivoi pallon itselleen ja siitä saman tien maaliin. Jobinpostia TP-49:lle toi Ville Ojalan polvivamma.

TP-49 ei ihan paniikkitilanteisiin joutunut, sillä pelimuoto kesti vajaallakin Nekalan maalintekoyritykset.

Toijalan Pallon seuraava sarjaottelu pelataan Valkeakosken Saharan tekonurmella, kun maanantaina 5. toukokuuta kohdataan Valkeakosken Koskenpojat. Peli alkaa kello 19.30.

Peli-Veikot tappioon Pullerilla

Toijalan Pallo -49:n Peli-Veikkojen nimilyhenteellä pelaava kakkosjoukkue kärsi tappion toisessa viitosdivisioonan ottelussaan. Janakkalan Pallo oli Hämeenlinnan Pullerin jalkapallohallissa etevämpi maalein 4-1 (3-0).

Avausjakso oli akaalaisjoukkueelle aika myrkkyä. JanPa vei sitä mielin määrin. Toinen jakso mentiin tasatahtiin, ja Peli-Veikkojen kavennusmaalista vastasi Miikka Innala.

– Junnuille tuli oppia ihan kantapään kautta avausjaksolla. Toinen pelijakso oltiinkin ihan tasavahvoja, summasi ottelun kulkua Peli-Veikkojen valmentaja Kimmo Enstedt.

Peli-Veikot jatkaa sarjaansa lauantaina 3. toukokuuta Kaukajärvellä. Kello 13 vastaan asettuu TKT KooTee.