Lempäälän Eläkeläiset voitti Viialan boccia-turnauksen

Lempäälän Eläkeläiset voitti molemmat sarjat Viialan Sampolassa järjestetyssä Pirkanmaan eläkeläisyhdistysten bocciaturnauksessa. Aikaisempina vuosina toiseksi sijoittunut Viialan Eläkeläiset putosi peräti miesten sarjan viimeiseksi. Viialan naiset välttivät jumbosijan sijoittumalla Lempäälän ja Tampereen jälkeen kolmanneksi.

Miesten turnaus alkoi yllätyksellisesti, kun sekä Nokian että Viialan Eläkeläisten ykkösjoukkueet hävisivät kakkosille. Kiertopalkintoa puolustavat nokialaiset toipuivat takaiskusta nopeasti. Jatkossa vain Lempäälän katkaisema voittoputki tuotti kakkossijan. Tampereen Eläkeläiset sijoittui kolmanneksi.

Naisten sarjassa Lempäälän Eläkeläiset voitti kaikki pelinsä selvin numeroin. Muiden osalta voitot menivät niin ristiin, että kaikilla oli kaksi pistettä. Eräpiste-eron mukaan järjestys muodostui niin, että Tampereen Eläkeläiset sijoittui toiseksi ja Viialan Eläkeläiset kolmanneksi.

Tulokset:

Naiset 1. Lempäälän Eläkeläiset 6 p, 2. Tampereen Eläkeläiset 2 p -6, 3. Viialan Eläkeläiset 2 p -9, 4. Nokian Eläkeläiset 2 p -11.

Miehet 1. Lempäälän Eläkeläiset I 12 p, 2.Nokian Eläkeläiset I 10 p, 3.Tampereen Eläkeläiset 9 p, 4. Nokian Eläkeläiset II 6 p, 5. Pirkanmaan AVH-yhdistys 5 p -2, 6. Viialan Eläkeläiset II 5 p -3, 7. Lempäälän Eläkeläiset II 5 p -14, 8. Viialan Eläkeläiset I 4 p