Iida Repo lahjoitti pokerirahat lastensairaalalle

Iida Repo.

Iida Repo.

Akaan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Iida Repo voitti Suomen Nuorkauppakamareiden hyväntekeväisyyspokeriturnauksen Silja Symphonylla perjantaina 25. huhtikuuta. Hän sai palkinnoksi 1 000 euroa ja päätti lahjoittaa summan sekä toisen 1000 euroa Helsinkiin suunnitellulle uudelle lastensairaalalle.

Pelaajina turnauksessa nähtiin muun muassa tutkimusmatkailija PatrickPataDegerman, Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen puheenjohtaja Irene Lamberg sekä kansainvälisiä vieraita Belgiasta, Tanskasta ja Virosta.

– Hyväntekeväisyys on lähellä sydäntäni, ja uudelle lastensairaalalle lahjoitin myös yritykseni puolesta edelliset joulutervehdysrahat. Nyt oli hieno mahdollisuus päästä lahjoittamaan hieman suurempi summa tähän tärkeään projektiin. Arvostan säätiön työtä ja vaikuttamista erittäin paljon ja kannustakin kaikkia tulemaan mukaan talkoisiin, sanoo Repo.

Pelaaminen oli hänestä hauskaa ja jännittävää.

– Ehkä sukunimi on enne, että jotain viekkaudenlahjoja saattaakin piillä. Olen aina pitänyt itseäni maailman huonoimpana juksaajana, mutta ehkä suoran korttipelin merkeissä sen voisin hyväksyä. Tilaisuuden tullen voisin nähdäkin itseni pokeripöydässä, mutta ennemminkin idea hyväntekeväisyyspokeriturnauksen järjestämisestä myös Akaaseen nousi mieliimme voiton myötä. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Repo hymyili.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?