Antti Rehtolalle sulkapallovoitto Lahdessa

Toijalan Valppaan Antti Rehtola voitti Vantaan Artturi Heleniuksen kanssa miesten valioluokan nelinpelin Lahden kansallisissa sulkapallokisoissa. Lisäksi Juha Virkki ja Mansen Sulan Jarmo Niemi voittivat miesten B-luokan sekä 45-vuotiaitten nelinpelin.

Rehtola ja Helenius voittivat semifinaalissa Tammisaaren Otto Danskasen ja Mikkelin Jari Jalkasen kolmessa erässä 2–1. Finaalissa oli vastassa tuttu pari, Valppaan Auno Tolonen ja Ahjolan Pasi Salhoja. Voitto kirjattiin Rehtolalle ja Heleniukselle 21–14, 21–17.

Rehtola oli mukana myös miesten A-luokan nelinpelissä parinaan Helsingin Sami Parikka. Myös siinä tuli finaalipaikka. Semifinaali meni kolmeen erään, niin myös finaali. Semifinaalissa tuli voitto, mutta finaalissa paukut loppuivat ensimmäisen erän jälkeen Lahden Mika Niemeä ja Tampereen Ville Rasia vastaan. Näin oli tässä luokassa tyytyminen toiseen sijaan.

Juha Virkki ja Jarmo Niemi hallitsivat B-luokan nelinpeliä häviämättä erääkään. Finaalissa verkon toisella puolella olivat Savonlinnan Matti Huopalainen ja Lahden Jukka Nieminen. Virkki ja Niemi veivät ottelua alusta alkaen ja voittivat sen 2–0. Sama tahti jatkui myös 45-vuotiaitten nelinpelissä. Finaalivastustajat Markku Laaksonharju ja Jukka Lappala Helsingistä joutuivat poistumaan kentältä erin 2–0.

 

Pertti Tuomela