Akaan Seudun päätoimittajasta Vuoden virvottava

16vuodenvirvottava1

Akaan Karjalaseuran puheenjohtaja Eija Hatakka-Peltonen (vas.) ja hallituksen jäsen Anni Määttä virpoivat Juha Kososesta Vuoden virvottavan.

Akaan Karjalaseura on valinnut Vuoden 2014 virvottavaksi Akaan Seudun päätoimittaja Juha Kososen. Seura myöntää arvonimen karjalaisuuden hyväksi tehdystä työstä. Akaan Karjalaseura on valinnut Vuoden virvottavan jo yli kymmenen vuoden ajan.

Juha Kosonen on toiminut Akaan Karjalaseuran hallituksen jäsenenä sekä seuran historiikkityöryhmässä. Johanna Salinin kirjoittama Karjalaa emme unohda ilmestyi seuran 70-vuotisjuhlavuonna 2010.

Juha Kososen juuret ovat sekä äidin että isän puolelta Karjalassa. Äiti Lilja Kosonen (o.s. Inna) oli syntyisin Viipurista ja isän äiti Hilda Kosonen Käkisalmesta.  Myös isä Onni Kosonen vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Käkisalmessa.

 

”Virvon varvon vitsasella, kosken kevätpajusella, terveyttä toivotellen, siunausta siivitellen, onnea oksalla tällä.”

 

 

Akaan Karjalaseuran puheenjohtaja Eija Hatakka-Peltonen ja hallituksen jäsen Anni Määttä virpoivat Juha Kososesta Vuoden virvottavan.

Akaan Seudun päätoimittaja Juha Kosonen vastaanotti Vuoden virvottavan arvonimen Akaan Karjalaseuran puheenjohtaja Eija Hatakka-Peltoselta (vas.) ja hallituksen jäsen Anni Määtältä pajunoksien, kunniakirjan ja punaisen huivin kera.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?