Mopoilijat tuhosivat Tipurin uimarantaa

15tipuri1Mopoilijat ovat riehuneet ja hajottaneet kaupungin omaisuutta Tipurin uimarannalla Kylmäkoskella viikonlopun aikana. Rannalla olevan varaston ovi on rikottu ja rantanurmikko on tuhottu. Myös puulaatikko on rikottu, kaikki grillin puut on poltettu ja harava katkottu. Porukassa jollain on ollut mönkijä.

Jos joku tunnistaa tai tietää tekijät, Akaan kaupunki pyytää ottamaan yhteyttä tekniseen toimeen.

Akaan kaupungin suunnitelmissa on ollut rakentaa Tipurin uimarannalle pieni leikkikenttä. Kaupunginpuutarhuri Heli Laine epäilee, että rannan irtaimiston korjauksen jälkeen leikkikentän rakentamiseen ei enää ole varaa.

 

15tipuri12 15tipuri10 15tipuri9 15tipuri8 15tipuri7 15tipuri3 15Tipuri2

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?