ToVoli liikuttaa uuden Lastensairaalan hyväksi

Toijalan Voimistelu ja Liikunta ToVoLi Ry järjestää lauantaina 12.4 kello 11 Vennerillä eli entisellä Saartilan harjatehtaalla, osoitteessa Kurkelantie 9, 2014 Hyväntekeväisyyshaaste -tapahtuman. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 -talkoisiin.

Tapahtumassa tehdään kiertoharjoittelun omaisesti ennalta kerrottuja liikkeitä käyttäen painotankoa, käsipainoja tai kahvakuulia. Toistoja tulee tapahtuman nimen mukaisesti olemaan yhteensä 2014 kappaletta per osallistuja. Liikkeet käydään läpi tapahtuman alussa ja jokainen valitsee itse vastuspainonsa sen mukaan kuinka raskaasti haluaa ”haastaa” itseään. Mukaan voi haastaa myös kaverit, työantajan, harrastusporukan tai vaikka sukulaiset.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää kun saapuu paikalle lauantaina 12.4. Seuran toimistolla on myös sinetöity lipas osallistumismaksuja varten. Lahjoituksen voi tehdä myös, vaikka ei pääsisi osallistumaan tapahtumaan.

Tarkemmat tiedot osallistumismaksuista löytyvät seuran nettisivuilta tovoli.sporttisaitti.com sekä Facebookista tapahtuman sivuilta. Yritysten on mahdollista suorittaa osallistumismaksu laskulla. Tapahtuma on osa ToVoLin juhlavuotta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?