Arvo Ylpön koulun 5A palkittiin kaveritaidoista

5A-luokka palkittiin kunniakirjalla ja 50 euron stipendillä kaveritaitojen edistämisestä.

5A-luokka palkittiin kunniakirjalla ja 50 euron stipendillä kaveritaitojen edistämisestä.

Arvo Ylpön koulun 5A-luokka vastaanotti torstaina 3.4. kunniakirjan tunnustuksena valtakunnallisen Koulurauhakilpailun kolmannesta sijasta. Raadin mukaan luokka on edistänyt kaveritaitoja toteuttamalla viime syksynä hauskan ja luovan koiranäyttelyidean. Suunnitelma match show´sta sisälsi paljon osallistavaa yhdessäoloa ja iloista tekemistä.

21 oppilaan Luokka palkittiin kunniakirjan ohella 50 euron stipendillä, joka menee luokan leirikoulukassaan. Luokka lähtee toukokuussa leirikouluun Eerikkilään Tammelaan.  Luokanopettaja Laura Hannukaisen mukaan rahaa voi jäädä käytettäväksi myös kuudennella luokalla.

Koulurauha-kilpailu on osa Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Opetushallituksen, Folkhälsanin, Suomen Vanhempainliiton ja Poliisihallituksen yhteistä Koulurauha-ohjelmaa. Koulurauha-ohjelman tavoitteena on edistää koululaisten turvallisuutta, hyvinvointia ja osallisuutta. Koulurauha-ohjelma julistaa koulurauhan kaikkiin Suomen kouluihin syyslukukauden alkaessa.

Sama luokka on tullut tunnetuksi myös ViiSaat ei kiusaa -rannekkeista.

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?