Viialan työväentalolle korjausrahaa

Suomen Kotiseutuliitto on myöntänyt Viialan Työväenyhdistykselle 7500 euroa seurantalon korjausavustusta. Työväenyhdistyksen puheenjohtaja Raimo Järvinen kertoo, että 100-vuotiaalla työväentalolla tehdään pikkuremonttia, lattia maalataan ja lakataan ja piippu uusitaan. Lisäksi yläkerrassa Nuorten Kotkien kerhohuoneella uusitaan vanhoja sähköjohtoja. Järvisen mukaan korjaustyöt ajoitetaan kesälle ja tehdään niin, että ne eivät häiritse talon toimintaa.

Historiateos valmis

Viime vuonna 110 vuotta täyttänyt Viialan Työväenyhdistys julkaisee lähiaikoina filosofian maisteri Johanna Salinin kirjoittaman historiateoksen Viialan Työväenyhdistys yhteiskunnan rakentajana, joka on jatkoa Esko Korkeamäen kirjoittamalle, yhdistyksen alkutaivalta käsitelleelle Valtaa sorretuille. Uudessa teoksessa keskitytään aikaan sota-ajasta eteenpäin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?