Rotarit etsivät isäntäperheitä vaihto-oppilaalle

Akaan rotaryklubiin on tulossa elokuun 2014 ja kesäkuun 2015 väliseksi ajaksi vaihto-oppilas Taiwanista. Hän on 16-vuotias poika, Leo, ja hänellä on Akaassa lukuvuoden aikana 3–4 isäntäperhettä.

Vaihto-oppilas käy päivittäin Akaan lukiota, ja klubi maksaa kirjat, matkat ja muun koulunkäyntiin liittyvän. Isäntäperhe huolehtii sängyn ja ruuan tarjoamisesta, eli vaihto-oppilas on yksi perheenjäsen. Klubi maksaa hänelle taskurahaa. Isäntäperhe valmennetaan tehtäväänsä.

Vaihto-oppilaat tekevät rotarien kustantamat matkat Lappiin, mahdollisesti Pietariin ja Keski-Eurooppaan, joten isäntäperhe elää vain normaalia suomalaista arkipäivää iloineen ja suruineen. Rotarit järjestävät myös vaihto-oppilaalle ohjelmaa. Samoin jo vaihdossa olleet piirin vaihto-oppilaat kaikille nykyisille vaihtareille.

Haluaisitko sinä ja perheesi parantaa englanninkielen taitoaan? Tai haluaisiko perheesi lukiolainen treenata englannin ylioppilaskokeita varten päivittäin? Kysy rohkeasti lisätietoja ja ilmoittaudu isäntäperheeksi Akaan Rotaryklubin nuorisovaihtoasiamihelle numeroon 050 512 5557 tai sähköpostilla osoitteeseen eija.hatakka-peltonen@pp6.inet.fi.