Jukka Salminen ja Harri Henttinen Majataloillassa

Jukka Salminen esiintyy Majataloillassa.
Jukka Salminen esiintyy Majataloillassa.

Maaliskuista entisten nuorten Majataloiltaa vietetään Viialan kirkolla sunnuntaina 16.3. kello 17 teemalla Usko ja rukous. Illan musiikkivieraaksi saapuu useaan kertaan palkittu hengellisen musiikin, varsinkin lastenlaulujen tekijä Jukka Salminen. Hän on yli 800 laulun mies.  Salmisen yleisimmät konserttipaikat ovat koulut, päiväkodit sekä perhetapahtumat. Vaikka Salminen tunnetaan parhaiten lastenlauluistaan, niin hän on ehtinyt säveltää paljon musiikkia myös aikuisille. Tunnetuin Jukka Salmisen sävellys on Saviruukku.

Illan puhujaltakaan ei värikkyyttä puutu. Rukouksen mahdollisuuksia avaa kuuluisa värien ystävä, Vesilahden kirkkoherra Harri Henttinen. Hänet tunnetaan uskollisena kirkkomme palvelijana, jolla on ollut rohkeutta kulkea omaa tietään selkä suorassa. Majataloillassa kuullaan myös seurakuntalaisen puheenvuoro.

Yhteislauluja säestää tuttu Majatalon houseband. Lapsille on pyhäkoulu ja varhaisnuorille oma Backstage club. Tarjolla on myös kahvia ja suolapalaa. Majatalo kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä virkistymään, ja sinne on vapaa pääsy.

 

Juha Heinonen

 

 

Harri Henttinen.

 

Jukka Salminen.