Tunnustusta Arvo Ylpön koululle 5A-luokalle

Arvo Ylpön koulun 5A-luokka kehitti luokkansa numerosta ja kirjaimesta iskulauseen ViisAaat ei kiusaa.

Arvo Ylpön koulun 5A-luokka on kehittänyt  luokkansa numerosta ja kirjaimesta iskulauseen ViisAaat ei kiusaa.

Arvo Ylpön koulun 5A-luokan viime syksynä Matinpuistossa järjestämä koiranäyttely on saanut kunniamaininnan ja 50 euron stipendin Koulurauha-kilpailussa. Luokka keräsi tapahtumalla varoja leirikoulua varten. Kunniamainintoja jaettiin kilpailussa neljä.

Koulurauha-kilpailu on osa Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Opetushallituksen, Folkhälsanin, Suomen Vanhempainliiton ja Poliisihallituksen yhteistä Koulurauha-ohjelmaa. Ohjelman tavoitteena on edistää koululaisten turvallisuutta, hyvinvointia ja osallisuutta. Koulurauha-ohjelma julistaa koulurauhan kaikkiin Suomen kouluihin syyslukukauden alkaessa.

Koulurauha-kilpailussa haastettiin kouluja pohtimaan, millaisen tapahtuman avulla voisi kehittää oppilaiden keskinäisiä kaveritaitoja, miten kaveritaidoista tulisi puhua ja miten niitä tulisi opetella.

Kilpailun voittivat tänä vuonna Koivuhaan koulu Paraisilta ja Vöyrynkaupungin koulu Vaasasta. Yläkoululaisten sarjan voittanut Vöyrynkaupungin koulun tukioppilaat suunnittelivat Koulurauhanjulistus-juhlan uusille seitsemäsluokkalaisille. Alakoululaisten sarjan voittaneen Koivuhaan koulun oppilaskunnan hallitus suunnitteli Ystävänpäivätempauksen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?