TSOP karsii kylän viimeisen rahalaitoksen palveluja

Pankki auki Viialassa vain kaksi päivää viikossa

TSOP:n Lempäälän, Vesilahden ja Viialan konttoreita luotsaa Jaana Majaniemi (vas), jota perhevapaan aikana tuurasi Tuomo Smått. TSOP:n toimitusjohtaja Mikko Rosenlund esitteli pankin viime vuoden tulosta Majaniemen ja Småttin (takana) kanssa viime perjantaina Lempäälässä.

TSOP:n Lempäälän, Vesilahden ja Viialan konttoreita luotsaa Jaana Majaniemi, jota perhevapaan aikana tuurasi Tuomo Smått (takana). TSOP:n toimitusjohtajan Mikko Rosenlundin mukaan asiakkaat käyvät konttorissa entistä harvemmin. Siksi Viialan-konttorin aukiolo vähenee viidestä päivästä kahteen.

Tampereen Seudun Osuuspankki TSOP tehostaa toimintaansa ja vähentää kolmen konttorinsa aukioloaikoja. Uudistuksella vastataan asiakaskäyttäytymisen muutokseen ja tavoitellaan kustannussäästöjä.

Viialan konttori palvelee 2.5. alkaen enää keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–16.30. Kassapalvelut ovat saatavilla kello 10–13, ja loppupäivän Viialassa palvellaan ajanvarauksella. Henkilökohtaista neuvontaa pankki- ja vakuutusasioissa on saatavilla koko aukioloajan.

TSOP:n toimitusjohtajan Mikko Rosenlundin mukaan asiakkaat käyvät konttorissa entistä harvemmin, ja pankki- ja vakuutusasiat hoidetaan kasvavassa määrin mobiilisti, verkkopalvelussa tai puhelimessa.

– Vaikka kassapalvelujen kysyntä laskee, olemme pahoillamme, että osa asiakkaistamme kokee palvelumme nyt heikkenevän. Haluamme kuitenkin yhä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden hoitaa arkisia pankkiasioita lähikonttorissa. Toki opastamme aktiivisesti myös vaihtoehtoisten kanavien käyttöön, Rosenlund sanoo.

TSOP:n mukaan Automatian ylläpitämä Otto.-automaatti pysyy Viialan-konttorin seinässä toistaiseksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?