Jaetut hetket -valokuvanäyttely kertoo Suomen ja Viron suhteista

Akaan pääkirjastossa Toijalassa on 3.–22.3. esillä Viron ja Suomen itsenäisyyden 95. juhlavuoden kunniaksi valmistunut valokuvanäyttely, joka kuvaa Suomen ja Viron lämpimiä suhteita viimeisten vuosikymmenten aikana.

turku_plakat_a3.inddNäyttelyn valokuvaajat Peeter Langovits ja Toomas Dettenborn ovat seuranneet kameran takaa monia tärkeitä kohtaamisia, mielenkiintoisia henkilöitä ja upeita tapahtumia Suomi–Viro-akselilla. Kameraan tallentuneista hetkistä koottu valokuvanäyttely on kunnianosoitus kaikille niille, jotka ovat ajaneet Viron ja Suomen välisiä asioita ja huolehtineet työllään siitä, että maittemme suhteet edistyvät ja syventyvät kaikilla elämän alueilla. Näyttelytekstit on kirjoittanut Sanna Immanen, näyttelyn ulkoasun suunnittellut ja taittanut Allan Appelberg ja näyttelyn koonnet Grete Ahtola ja Jenni Kavén.