Aquamarinelle uran paras tili Seinäjoen raveista

Akaalaisen Jaana Eskolan nelivuotiaaksi kääntynyt ravuri Aquamarine oli ennen Seinäjoen maanantai-illan raveja käynyt kaksi kertaa voittajaesittelyssä. Kahdeksasta startista oli lisäksi kaksi kakkostilaa.

Seinäjoella erittäin raskaalla radalla tamma polki voittajaksi nuorten sarjassa, jossa on korotetut palkinnot. Ykkössija tiesi Markku Niemisen valmentamalle ravurille 2 400 euron lisäystä palkintopottiin. Ohjaksissa oli valmentajan sijasta valtakunnan viime vuoden ykköskuski Mika Forss. Kuten voittoajasta 20,8 näkee, keli oli todella hidas.

Teivossa avattiin tiistaina kilvanajot enintään 4 500 euroa tienanneiden kylmäveristen tasoitusajolla. Akaalainen Jouni ja Juha Vaittisen omistama Wiineri haki kisasta neljännen sijan ajalla 33,3. Kuskina oli valmentaja Jouni Vaittinen.