Seet Saarinen johtaa Rautateiden eläkeläisiä

Valtion Rautateiden eläkeläisten Toijalan osasto on vuosikokouksessaan valinnut puheenjohtajakseen Seet Saarisen. varapuheenjohtajaksi valittiin Antti Haapakoski, rahastonhoitajaksi Heikki Pelonen ja sihteeriksi Arja Raiski.   Hallituksen muut jäsenet ovat Matti Järvinen, Matti Pakala, Irma Luoma ja Eila Elijoki.

Osaston tarkoituksena on luoda edellytyksiä jäsenistön yhdessäoloon. Sampolan kerho kokoontuu kerran kuukaudessa. Kerhoon kutsutaan vieraiksi jäseniä kiinnostavia asiantuntijoita, pelataan bingoa ja järjestetään arpajaisia. Monitoimihallilla järjestettyyn kuntosali- ja voimisteluryhmään osallistuvat myös rautateiden eläkeläiset runsaslukuisesti. Erityismaininnan ansaitsee VR:n eläkeläisten lauluryhmä, joka jo seitsemättä vuotta laulattaa vanhuksia Akaan vanhainkodeissa kerran kuussa.

Yhteistyötä on Toijalan Eläkkeensaajien kanssa esimerkiksi vuosittaisen kesäretken merkeissä.