Akaa-Volley kohtaa Enonkosken Pyrinnön

Liigakarsinta käyntiin tulevana lauantaina Monarilla

Nouseeko tämä mies Akaa-Volleyn riveistä yli muiden, kun tosipelit alkaa? Jimmy Hernandez on pelannut koko kauden vakuuttavasti. Kuva: Markku Ruonala.

Nouseeko tämä mies Akaa-Volleyn riveistä yli muiden, kun tosipelit alkaa? Jimmy Hernandez on pelannut koko kauden vakuuttavasti. Kuva: Markku Ruonala.

Akaa-Volleyn lentopallomiehistö aloittaa liigakarsinnan puolivälierät lauantai-iltana kotiottelulla Enonkosken Pyrintöä vastaan. Ottelun henki on selvä; voittaja jatkaa välieriin ja hävinnyt aloittaa kesäloman.

Akaan miehistö on löytänyt kevään korvalla huikean vireen. Sarjan kärkijoukkueita vastaan on taisteltu varsin tasapäisesti ja tiukoista peleistä on käännetty makoisia voittoja. Menneillä kausilla Akaa-Volley on tippunut ulos jatkopeleistä juuri puolivälierävaiheessa.

– Mitä tahansa voi tapahtua. Peli kerrallaan on tässä kohtaa mentävä. Koko kausi on jälleen näyttänyt, että 1-sarja on ennätystasainen ja pelien sisällä erot ovat marginaalisen pienet. Koetamme tehdä ne pienetkin asiat oikein – oman pelin tason kun saamme säilytettyä ja uskomme omaan tekemiseemme, niin eiköhän se hedelmä sieltä saada korjattua. Tavoitteemme on päästä tästä vaiheesta jatkoon ja jatkoa ei tässä kohtaa auta miettiä yhtään enempää. Keskitymme vain ja ainoastaan tähän yhteen peliin tällä hetkellä, pohjusti liigakarsinnan alkua Akaan valmentaja Risto Lahti.

Ratkaiseeko Hernandez?

Akaa-Volleyn vahvuudessa tämän kauden pelannut Jimmy Hernandez on pelannut tasaisen vahvasti koko kauden. Perusvarma yleispelaaja on tehnyt virheetöntä jälkeä pelistä toiseen ja on osoittautunut kelpo vahvistukseksi. Jimmy johtaa peliä esimerkillään ja on loistava roolimalli ja tuki Akaan nuorisokaartille. Menneinä vuosina liigassakin pärjännyt Jimmy on varmasti parhaimmillaan nyt, kun tosipelit alkavat.

Ottelu pelataan siis Toijalan Monarilla ja se alkaa lauantai-iltana 22.2. kello 19. Akaa-Volley toivottaa yleisön tervetulleeksi katsomaan, jatkuuko sen taival liigakarsinnan välieriin.

 

Harri Ahonen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?