Sävelten sillalla pääsee seniorikansalainen nostalgiseen tunnelmaan

Risto Puhakka laulaa levyllä omia ja muiden sävellyksiä.
Risto Puhakka laulaa levyllä omia ja muiden sävellyksiä.

Jokaiselle, joka kaipaa tähän kiireiseen nyky-Suomeen reilua tanssittavaa musiikkia tai muutoin korvalle nautittavaa iskelmää, on akaalainen lauluntekijä Risto Puhakka tarjonnut hienoa kuultavaa. Puhakan muutama vuosi sitten ilmestynyt cd-levy Sävelten silta sisältää mukavan kirjon erilaisia sävellyksiä, joista kaksi on laulajan omia.

Ensimmäinen kappale on oma Puhakan oma tangosävellys Unteni Tango, jossa suomalainen tangojen sävellysperinne jatkuu hyvällä tavalla. Aamu Airistolla on raikas esitys laulajalta. Robert von Essenin säveltävän Kun Ilta Ehtii -tangon akaalaislaulaja esittää myös hyvällä rutiinilla. Kappale on ihan kuunneltava.

Iltarusko tango on varmalla taidolla esitetty, tuttu tango. Jalannin Laulu -sävellyksen on kylmäkoskelaissyntyinen Puhakka kotiseuturakkaana toteuttanut hienolla tavalla muisteluksensa rakkaista rannoista sanoin ja sävelin.

Jagob Gaden tunnettu Mustasukkaisutta-tango on laulajalta kympin arvoinen suoritus. Myös Hopeinen Kuu on laulajalta puhdas suoritus. Gerhart Winklerin Napolilainen Katulaulaja -laulussa esittäjä saa loihdittua ilmavan irrallisen tunnelman. Petri Parvelan musiikki saa hienolla tavalla esille reippaan ja raikkaan kulkuriromanttisen ulkoilmatunnelman.

Kaiken kaikkiaan Sävelten sillalla pääsee kuuntelija nostalgiseen tunnelmaan.

Tuottaja:Risto Puhakka Musiikki: Petri Parvela, koneet ja akustiset soittimet. Äänitys: Egotrip-Studio Lempäälä. Kannen kuva:Foto-Oksala Akaa.

                                                           Reijo Puhakka