Asuminen Akaassa -messujen asuntonäytöt laajenevat Kylmäkoskelle

Akaan asumisen ja rakentamisen messut järjestetään toukokuussa

34Asuminen AkaassaAkaan Nuorkauppakamarin järjestämät Asuminen Akaassa -messut tuovat esille akaalaista asumista ja rakentamista. Lauantaina 17. toukokuuta Toijalan Yhteiskoululla pidettävät messut toteutetaan samalla perusidealla kuin viime vuonna, mutta tänä vuonna messualue laajenee Toijalan ja Viialan taajamien lisäksi myös Kylmäkosken puolelle. Messupäivänä on mahdollisuus tutustua Akaan myynnissä oleviin rivi- ja omakotitalokohteisiin sekä tutustua Akaan vapaana oleviin tontteihin. Kohteet painetaan erilliseen messukarttaan.

Avoimen asuntonäytön lisäksi Toijalan Yhteiskoululla eri alojen näytteilleasettajat kertovat viime vuoden tapaan asumiseen ja rakentamiseen liittyvistä asioista.

– Tänä vuonna mukaan otetaan näytteilleasettajia laajemmin eri aloilta niin yksityiseltä, julkiselta kuin kolmanneltakin sektorilta, messujen tämänvuotinen projektipäällikkö Heikki Viitanen Akaan nuorkauppakamarista lupaa.

Tämänvuotisten Asuminen Akaassa -messujen koordinointi on Heikki Viitasen vastuulla.

Tämänvuotisten Asuminen Akaassa -messujen koordinointi on Heikki Viitasen vastuulla.

Viitasen mukaan tarkoitus on tarjota messuvieraille monipuolinen kokonaiskuva Akaan elinkeinoelämästä sekä paikkakunnalla asumisesta.

Ohjelmassa on viimevuotiseen tapaan luvassa teemaluentoja koulun auditoriossa.

–  Uutta ovat erilaiset työnäytökset, kuten mahdollisesti tapetointinäytös, Viitanen kertoo.

Järjestäjät lupaavat panostaa hieman enemmän myös messujen markkinointiin.

–    TV-mainos tekee tapahtumaan näkyväksi koko Pirkanmaan alueella. Tietääkseni Akaa ei ole ennen televisiossa näkynytkään, Heikki Viitanen toteaa.

Sekä messuille että Yhteiskoulun auditorion asiantuntijaluennoille on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?