Noora Toivo palkittiin Vauhdin aikuisurheilijana

Vauhdin puheenjohtajan Heidi Hidén-Knuutilan vieressä palkitut Pirjo Salo, Robin Millard, Maarit Jamrozinski, Aino Honkamäki, Noora Toivo, Sarita Nieminen ja Eero Välimäki.
Vauhdin puheenjohtajan Heidi Hidén-Knuutilan vieressä palkitut Pirjo Salo, Robin Millard, Maarit Jamrozinski, Aino Honkamäki, Noora Toivo, Sarita Nieminen ja Eero Välimäki.

Toijalan Vauhti palkitsi kevätkokouksessaan Toijalan Pirtillä 31.1. seuran viime vuoden parhaita urheilijoita ja muita aktiivitoimijoita. Vuoden 2013 aikuisurheilija on Noora Toivo, joka juoksi SM-kisoissa 400 metrin aidoissa pronssille omalla ennätyksellään 59,28.

Nuorisourheilija on Aino Honkamäki ja junioriurheilija Eero Välimäki. Yleisurheilevan hiihtäjän pokaalin pokkasi Sarita Nieminen. Valmentaja Robin Millard kukitettiin juoksijatyttöjen ponnistelujen tukijana ja Maarit Jamrozinskia onniteltiin merkkipäivän johdosta ja kiitettiin kukkasin yleisurheilujaoston tilien pyörittämisestä.

Vuoden vauhtilainen on tällä kertaa naisjaoston tarmokas vetäjä Pirjo Salo ja hän saikin tällä kertaa nauttia muiden talkoolaisten keittämistä kahveista tapauksen kunniaksi.

Noora Toivoi kertoi viime syksyn hienosti onnistuneesta Kiriringin keräyksellä rahoittamastaan treenimatkasta Emma Millardin luo Kaliforniaan. Emma viihtyy Los Angelesissa erinomaisesti. Tytöt suunnittelevatkin yhteisin tuumin ensi kesän kisoja, ja jopa SM-viestijoukkue saattaa olla Vauhdin väreissä mahdollinen, mikäli kaikki napsahtaa kohdalleen.

Hallikausi jää tytöiltä tänä talvena väliin, mutta katse onkin kesän Kalevan kisoissa ja Suomi-Ruotsi-maaottelussa sekä tietenkin omissa uusissa ennätyksissä.

Vauhdin johtokunnassa jatkavat tänäkin vuonna Kari Uolamo, Keijo Anttonen, Kirsi Huilla, Petteri Paakkonen, Niina Uolamo, Heikki Knuutila, Pirjo Salo, Tuulikki Moisio, alajaosto Pulssin edustus ja Heidi HidénKnuutila puheenjohtajana.

 

 

Puheenjohtaja Heidi Hidén-Knuutilan vieressä palkitut Pirjo Salo, Robin Millard, Maarit Jamrozinski, Aino Honkamäki, Noora Toivo, Sarita Nieminen ja Eero Välimäki.