Saija Roininen ehdolla demarien eduskuntavaaliehdokkaaksi

Saija Roininen

Saija Roininen

Lähihoitaja Saija Roininen, 36, Akaasta on ehdolla demarien eduskuntavaaliehdokkaaksi Pirkanmaalla. Roininen istuu myös Akaan valtuustossa.

Pirkanmaan Sosialidemokraatit käynnisti vuoden 2015 eduskuntavaalien ehdokasasettelun jo viime syksynä. Tammikuun viimeisenä päivänä päättyneessä ehdokasasettelussa SDP:n puolueosastot ympäri Pirkanmaata nimesivät kaikkiaan 21 ehdokasta. Roinisen nimesi ehdokkaaksi Viialan Työväenyhdistys.  Ehdokaslistalle mahtuu seuraavissa eduskuntavaaleissa 19 ehdokasta.

Piirihallitus päättää 13.2. kokouksessaan jatkotoimista eduskuntavaaliehdokkaiden valinnan suhteen. Pirkanmaan Sosialidemokraattien kevään piirikokous tulee huhtikuun alussa nimeämään suurimman osan ehdokkaista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?