Kylmäkosken Veikot pyörityksessä Espoossa

Espoolainen Golden Futsal Team teki selvää jälkeä Kylmäkosken Veikoista futsal-liigassa. Espoossa lauantaina 1. helmikuuta pelattu liigaottelu päättyi GFT:n 6–1 (3–1) -voittoon.

Liigan kokeneimpiin joukkueisiin lukeutuva GFT hallitsi selvästi ottelun molempia jaksoja. Tehot 3+1 tehtaillut Henrik Henriksson vei kotijoukkueen 1-0-johtoon ajassa 5.20. Veikkojen ainokaisesta vastasi Janne Hevonoja. Janne tasoitti pelin 1–1:een Samuli Kaasalaisen esityöstä maalin läheisyydestä. Pelattu tällöin oli 6.45.

Meni kuitenkin vain 14 sekuntia, kun kotijoukkue maalasi itsensä uudelleen johtoon. Kosolti virheitä sisältänyt Veikkojen peli mureni lopullisesti toisen jakson toisella minuutilla. Lasse Lind lisäsi espoolaisten johdoksi 4–1.

GFT meni menojaan eikä Veikkojen yritykset riittäneet lisämaaleihin.

ESC vastassa sunnuntaina

Putoamisviivan ohuella langalla keikkuva Veikot pelaa seuraavaksi kotiluolassaan. Sunnuntaina 9. helmikuuta saapuu Toijalan Monitoimihallille Ekenäs Sport Club Tammisaaresta. ESC on ollut ilkeä vastustaja, sehän tiedetään. Viime marraskuussa Veikot sai kunnon selkäsaunan vieraspelissään. Löylytys päättyi akaalaisten 1–9- tappioon.

Vireystila tappiin viikon treeneissä, ja häkki täyteen sunnuntaina, siitä lähtee Veikkojen nousu kohti parempia sijoituksia.

Veikot-ESC Monitoimihallilla tulevana sunnuntaina kello 15 alkaen.