Hietasten perheen konsertti Akaan kirkossa

Hietasten perhe esiintyy Akaan kirkossa sunnuntaina 9. helmikuuta.
Hietasten perhe esiintyy Akaan kirkossa sunnuntaina 9. helmikuuta.

Laulaja Pentti Hietanen konsertoi sunnuntaina 9.2. Akaan kirkossa vaimonsa Heinin ja tyttäriensä Iinan ja Roosan kanssa. Konsertin nimi on Rakkauden Hengessä, ja se sisältää nimensä mukaisesti rakkauden sanomaan ja jokaiseen kirkkovuodenaikaan sopivia koskettavia lauluja; vanhoja tuttuja, mutta myös kauniita uudempia teoksia. Pianosäestyksestä huolehtii Heini.

Heini ja Pentti Hietanen ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi erilaisilta konserttilavoilta sekä klassisen että cross over -musiikin parista. Heidän duo-kirkkokonserttinsa ovat olleet pitkään suosittuja, ja nyt 21-vuotias Iina ja pari vuotta nuorempi Roosa seuraavat vanhempiensa jalanjälkiä. Rakkaus laulamiseen on periytynyt.

Tytöt ovat nuoresta iästään huolimatta kokeneita esiintyjiä, ja muun muassa perheen yhteisiä kirkkokonsertteja on laulettu kolme vuotta ympäri Suomea. Iina opiskelee toista vuotta Lahden Musiikki- ja draamainstituutissa ja Roosa Tampereella ilmaisutaidon lukiossa.