Jyväskylä edelleen vaikea paikka Veikoille

Kylmäkosken Veikot on kautta futsalhistoriansa ollut lähes huutolaispojan asemassa Jyväskylän vierailuillaan, pelattiinpa sitten ykkösdivisioonaa tai liigaa. Sunnuntaina 12. tammikuuta Kampuksen Dynamo löi akaalaiset Futsalliigan ottelussa helposti 8–5 (5–3).

Jo heti alkusekunnit olivat vierasjoukkueen hermoilua ja mokailua. 34 sekuntia, ja ottelussa tehot 2+2 iskenyt maajoukkuepelaaja Arash Muridiyadz siirsi kotijoukkueen 1–0-johtoon. Alle neljä minuuttia, ja Jyväskylän kotijohto oli 2–0. Kun Veikkojen yksi harvoista onnistujista Jussi Nyström kavensi 2–1:een, ei kotijoukkueen lisämaaliin mennyt aikaa kuin 19 sekuntia. Näin ottelu eteni jatkossakin. Veikot kavensi, mutta hetken päästä Dynamo lisäsi eroa. Taukonumerot olivat 5–3 Dynamolle. Veikot ei enää päässyt kahta maalia lähemmäksi. Jere Keskinen teki Dynamolle kolme häkkiä.

Vaikeaan paikkaan tuli Veikkojen maalivahdin Tuomas Arvosen ensimmäinen liiga-ottelu. Valmentaja Pauli Jokinen antoi kuitenkin synninpäästön Tuopille.

–Alun hermoilun jälkeen, kasa hienoja koppeja.

Veikkojen pistemiehet olivat J. Nyström 3+0, Juha Vedenpää 0+3, Vesa Pajula 1+0 ja Jussi Sorri 1+0. Nyströmin maalit nostivat hänet liigan maalintekijätilaston ykköseksi.

– Ajatukset tästä pelistä on heti siirrettävä tulevaan. Ensi lauantaina jaetaan taas tärkeitä pisteitä, päätti Jokinen.

Tulevana lauantaina Veikot kohtaa Toijalan Monitoimihallilla FC Rauman. Lokakuussa Veikot haki vierasvoiton 7–5. Rauma on juuttunut liigan hännille, eikä pisteitä ole kuin viisi. Ottelu alkaa kello 15.