Mia Joki laulaa Toijalan helluntaiseurakunnassa

Viidettä lastaan odottava Mia Joki kertoo keikkojen antavan virkistävää vaihtelua ja lataavan akkuja. Joen 520. keikka starttaa nykyisessä kotikaupungissa.
Viidettä lastaan odottava Mia Joki kertoo keikkojen antavan virkistävää vaihtelua ja lataavan akkuja. Joen 520. keikka starttaa nykyisessä kotikaupungissa.

Akaalainen laulaja ja lauluntekijä Mia Joki laulaa 29.12 kello 17 Toijalan helluntaiseurakunnassa. Multimediakonsertissa kuullaan muun muassa kappaleita uudelta viime kesänä julkaistulta Mian kuudennelta CD:ltä Aamuruskon maa. Tilaisuudessa puhuu myös Harri MJ Joki. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Joki yhdistää myös taustavideoita musiikkiin, mitä tukee tilaisuutta varten suunniteltu valaistus. Konsertit ovat multimediatapahtumia, joissa musiikin lisäksi nähdään videoita isolta yhdeksän neliön valkokankaalta.

Tampereelta syntyisin oleva Joki on asunut jo yli 10 vuotta Toijalassa. Paikkakuntaan hänellä on aina ollut voimakas side, sillä Mia Joen isoäiti asui pienessä punaisessa mummonmökissä Toijalassa ja siellä Mia vietti lapsuutensa kesät ja useat loma-ajat.

Mia Joki on innostunut kristillisestä vankilatyöstä. Jo yhdeksän vuoden ajan hän on käynyt yhdessä puolisonsa ja Akaan seurakunnan diakonin, Aila Laaksosen, kanssa Kylmäkosken vankilassa. Mia luterilaisesta taustastaan huolimatta tekee mielellään yhteistyötä muiden kristillisten seurakuntien kanssa.