Viialan Viri jatkaa mehuasemaa

Mehuaseman toiminta Toijalan vanhalla paloasemalla päättyi tänä syksynä. Liisa Lampela (oik.) kävi syyskuun alussa puristamassa mehua yhdistelmästä, johon kuului kolmenlaista omenalajiketta, porkkanoita ja appelsiineja. Avustamassa oli Sirkka Salminen Viristä.

Mehuaseman toiminta Toijalan vanhalla paloasemalla päättyi tänä syksynä. Liisa Lampela (oik.) kävi syyskuun alussa puristamassa mehua yhdistelmästä, johon kuului kolmenlaista omenalajiketta, porkkanoita ja appelsiineja. Avustamassa oli Sirkka Salminen Viristä.

Akaan mehuasemaa Toijalan paloasemalla viime vuodet hoitanut urheiluseura Viialan Viri on ostanut mehustuslaitteet omakseen, ja seura jatkaa mehuasematoimintaa. Viri etsii parhaillaan laitteille uutta paikkaa kaupungin myytyä vanhan paloaseman yrittäjä Heikki Rissaselle. Mehuaseman laitteet Viri osti Rissaselta.

– Virin miehet purkivat laitteet, jotka vietiin varastoon. Nyt haemme laitteille kunnollista paikkaa, jossa ne saisivat olla kiinteästi. Sopivan tilan etsinnässä yhteistyötä tehdään terveystarkastajan kanssa, kertoo Sirkka Salminen Viialan Viristä.

Salmisen mukaan tänä syksynä mehuasemalla kävi asiakkaita viimevuotiseen tapaan. Moni asiakas toivoi Virin jatkavan toimintaa.

Viri pyörittää mehuasemaa vapaaehtoisvoimin. Kertyneet varat seura käyttää nuorisotoimintaan. Marraskuun lopussa seurasta on lähdössä noin 30 henkilön joukko hiihtoleirille Leville. Nuorten kilpahiihtäjien mukaan lähtee neljä valmentajaa ja neljä keittiöhenkilökuntaan kuuluvaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?